Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waar is Wally-cocktailfeestje

13 november, 2018 @ 22:00 - 14 november, 2018 @ 03:00

Liefste linguaantjes,

Ondertussen hebben we kunnen genieten van enkele daagjes vakantie en is het slaaptekort weer helemaal bijgewerkt (lol). Tijd om nog eens goed los te gaan! Na onze geslaagde Cultinaire Avond, organiseren wij op 13 november dus weer een knaller van een cocktailfeestje! Zak samen af naar ons teerbeminde stamcafé de sali om samen met ons een danske te placeren, een pintje te drinken en gewoonweg goed los te gaan.

Natuurlijk doen we dit weer helemaal in thema. Deze keer kunnen jullie al op zoek gaan naar de streepjes in jullie kast, want we gaan totally “Waar is Wally?”. Haal dat rood, wit of gestreept tshirt dus maar boven, en ga op zoek naar de Wally in jezelf. (echte fans zijn natuurlijk ook altijd welkom als Waldo, de tovenaar of andere personages). Vind je een echte Wally ergens in de sali? Dan maak jij wel eens kans op een getrakteerd pintje. Zoeken is dus de boodschap!

Ook deze keer zijn we er weer bij met zeer lekkere cocktails aan een zeer goede prijs. Vergeet ook zeker niet je lidkaart, want dan krijg je je eerste cocktail gratis!

x’s and o’s van het Linguapraesidium 2018-2019

IN’T KORT:
WAT? Cocktailfeestje
WAAR? De Salamander
WANNEER? 13 november
THEMA: Waar is Wally?

Gegevens

Begin:
13 november, 2018 @ 22:00
Einde:
14 november, 2018 @ 03:00

Organisator

Feests van Lingua
E-mail:
feest@linguaua.be

Locatie

De Salamander
Lange Sint-Annastraat 2
Antwerpen, Antwerpen 2000 Belgium
+ Google Maps

Start typing and press Enter to search