Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lingua’s Speeddatecantus

13 februari, 2018 @ 20:00 - 23:55

Liefste commilitones, sympathisanten, doubles en singles

Nog even en het is zover! Na de verschrikkelijke examens en epische lesvrije week heropent Den Aalmoezenier haar deuren en krijgt Lingua de eer om een nieuw semester aan cantussen in onze teerbeminde cantuszaal in te luiden. Valentijn betekent voor doubles vaak een clichématige traditie en voor de singles onder ons vormt het misschien wel de meest eenzame dag van het jaar. Daarom willen wij als Lingua Valentijn nieuw leven inblazen door zowel de singles als doubles de kans te geven om hun liefde de dag voor Valentijn respectievelijk te vinden en te vernieuwen.

Op dinsdag 13 februari steekt Lingua onder leiding van uw Praeses en Cantor hiervoor een Speeddatecantus in mekaar. Je kiest zelf je speeddatepartner en schuift gezellig aan aan een corona. Gedurende de cantus zullen jij en je overbuurman of -vrouw dan enkele studentikoze opdrachten moeten volbrengen waarbij je elkaar op geheel eigen manier zal leren kennen. Maar… dat is nog niet alles! Om het speeddategehalte nog wat meer de hoogte in te jagen, kan het ook zijn dat uw Praeses enkele willekeurige commilitones naar de voorzitterstafel roept om écht ondergedompeld te worden in een speeddateopdracht.

Kies dus zorgvuldig je plekje aan de corona en ga niet té ver van die ene speciale persoon zitten, want je wil toch zeker zijn/haar volle aandacht wanneer jij jouw Annemarieken door de zaal schreeuwt.

Liefdevolle zoen, Lingua Praesidium 2017-2018

—————IN ’T KORT—————–

WANNEER? 13 februari
WAAR? Den Aalmoezenier
HOEVEEL? € 10 voor leden, € 12 voor niet-leden, geen eigen drank toegelaten
DEUREN? 20u00
IO VIVAT? 20u30

Gegevens

Datum:
13 februari, 2018
Tijd:
20:00 - 23:55

Locatie

Den Aalmoezenier
Aalmoezenierstraat 46
Antwerpen, Antwerpen 2000 Belgium
+ Google Maps
Site:
http://www.denaalmoezenier.com

Start typing and press Enter to search

casual dating outfits asian dating for white men in singapore