Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STOP THINKING & START DRINKING!

31 januari, 2018 @ 21:00 - 1 februari, 2018 @ 06:00

Commilitones, Feestneuzen en Sympathisanten,

Het zijn zeer duistere dagen geweest, niet alleen de zon heeft zich vaak verstopt achter donkere wolken, of in de nacht, maar ook de feestvreugde heeft zich lange tijd moeten verbergen in de schaduw van onze boeken. Maar zoals de zon stilaan terug begint te keren, zo ook het vertier.

Want Lingua, Wikings-NSK en Abundantia slaan de handen in elkaar om onze arme studentjes te belonen voor al die zware arbeid die zij geleverd hebben. En wat is er nu een betere beloning na meer dan een maand stil achter het bureau te zitten dan nog eens een goed vettig feestje in ons aller geliefde stamcafé: De Sali. Haal die dansschoenen vanonder het stof, zeg vaarwel tegen de sloten koffie en omarm opnieuw de gulle drank want op 31 januari vliegen we er weer in zoals alleen wij dat kunnen. Hoog tijd dus om onze goed gevulde hersencellen weer kapot te drinken! Of met andere woorden:

►►► STOP THINKING & START DRINKING! ◄◄◄

Heel de avond lang zal de muziek opzwepend zijn, de sfeer zwoel en de drank goedkoop. Dan rest er ons nog een ding te zeggen: Veel succes met de laatste loodjes en tot de 31ste wanneer we onze hernieuwde vrijheid zullen vieren.

♫ IN’T KORT ♫

WAT? Stop Thinking & Start Drinking
WANNEER? 31 januari
WAAR? De Sali natuurlijk
DEALS? TBA

Gegevens

Begin:
31 januari, 2018 @ 21:00
Einde:
1 februari, 2018 @ 06:00

Locatie

De Salamander
Lange Sint-Annastraat 2
Antwerpen, Antwerpen 2000 Belgium
+ Google Maps

Start typing and press Enter to search