Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Students On Stage

21 september @ 13:00 - 21:00

Beste Linguanen, sympathisanten en eerstejaarsstudenten
We hebben er een lange en lastige periode opzitten. In maart trok ‘The Big Rona’ ons uit elkaar, wat die examens in juli al helemaal niet vergemakkelijkte. Juist wanneer we ons door al dat eindeloos blokken hadden geworsteld en de nieuwe cijfers ons meer hoop gaven op een ietwat normale vakantie, werd onze teergeliefde thuisbasis geteisterd door een tweede golf aan besmettingen.
Kortom, we hebben elkaar ongelooflijk lang moeten missen. Maar wees niet getreurd, na regen komt altijd zonneschijn, net zoals er na de zware herexamens altijd Students On Stage is om het nieuwe academiejaar goed in te zetten! Zelfs dat verdomde virus kan onze jaarlijkse traditie niet stopzetten! Andere virussen heel misschien wel, want dit jaar is het online via livestream te doen. Op 21 september, van 13u – 21u word je dus achter je beeldscherm verwacht voor wat virtueel vertier! Unifac zal voor muziek zorgen terwijl alle studentenclubs van de Universiteit Antwerpen de revue zullen passeren, waaronder natuurlijk ook, yours truly, Lingua!
Wij zitten ook niet stil dit jaar. Onze immer populaire activiteiten als De Nacht Der Letteren en Het Kortfilmfestival worden herbekeken om in lijn met de huidige en komende maatregelen georganiseerd te kunnen worden. Om je onuitputtelijke liefde voor Lingua tentoon te spreiden aan de hele wereld, zullen via het nieuwe platform VUAS onze lidkaart (inclusief goodiebag) en zelfs uberhippe merch worden aangeboden!
Lingua is een plek van vriendschap, cultuur en plezier, onder welke omstandigheden dan ook.
IN’T KORT
Wat? Students On Stage
Waar? Ye old computing unit
Wanneer? 21/09/2020, 13u – 21u

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2596666707261732

Start typing and press Enter to search