Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volzet: Lingua’s vrienden-en-familiecantus

16 november, 2018 @ 19:30 - 23:55

Liefste commilitones, sympathisanten, familie, vrienden en schachten,

Het is weer tijd voor ieders favoriete cantus van het jaar, onze Vrienden-en-Familiecantus! Vrijdag 16 november trekken we naar de Aalmoezenier waar gastheer Senior en gastvrouw Cantor u een fantastische avond beloven! Om de sfeer te verzekeren is het thema van deze fantastische cantus: Schlager hits!

“Maar cantussen op een vrijdag, betekent dat dan dat ik mijn mama, papa, broer, zus, bomma of bompa nog een dagje langer moet missen?” Absoluut niet, want je kan hen gewoon meenemen! Wil je je grootouders volledig zien losgaan op “Rood” van Marco Borsato? Kent je mama “Laat de zon in je hart” van Willy Sommers helemaal van buiten? Neem de hele familie mee en maak herinneringen waar nog op menig familiefeest over nagepraat zal worden.

Maar hoe zit het dan met de vrienden en vriendinnen? Net als Tom Waes hebben wij “Dos Cervezas” en voor onze vrienden delen we onze cervezas graag! Ook vrienden en vriendinnen uit de kleinere studentensteden Gent en Leuven zijn welkom, alleen al om te leren hoe men echt cantussen moet.

Word je al helemaal euforisch om mee te schreeuwen met de beste nummers uit de groene Studentencodex, afgewisseld door de grootste schlager hits van de afgelopen jaren? Schrijf jezelf én je familie en vrienden dan zo snel mogelijk in via de volgende link: http://www.linguaua.be/vrienden-en-familiecantus/. Let op: later krijg je nog een bevestigingsmail voor de cantus en dan ben je pas zeker dat je ingeschreven bent.

Heb je als Linguaan nog geen groene Studentencodex? Voor aanvang van de cantus is er de mogelijkheid om er eentje aan te schaffen voor slechts 10 EUR. Familie en vrienden die geen Studentencodex wensen, krijgen een gratis gelegenheidscodex. De schlager hits worden eveneens in een codex gebundeld, waarvan iedereen een exemplaar krijgt.

Schlagerige smakkerds,
Linguapraesidium 2018-2019

————————IN ’T KORT————————-

WAT? Lingua’s Vrienden-en-Familiecantus met Schlager hits
WAAR? Den Aalmoezenier, Aalmoezenierstraat 46/4, 2000 Antwerpen
(Er wordt een wandeldienst georganiseerd vertrekkende vanuit ons stamcafé, De Salamander)
WANNEER? 16 November
HOEVEEL? €10 voor leden, €12 voor niet-leden, geen eigen drank
HOE LAAT? 20u Deuren / 20u30 Io Vivat
HOE? Inschrijven kan via de volgende link http://www.linguaua.be/vrienden-en-familiecantus/.

Gegevens

Datum:
16 november, 2018
Tijd:
19:30 - 23:55

Organisator

Lingua
E-mail:
info@linguaua.be

Locatie

Den Aalmoezenier
Aalmoezenierstraat 46
Antwerpen, Antwerpen 2000 Belgium
+ Google Maps
Site:
http://www.denaalmoezenier.com

Start typing and press Enter to search