Je kan jezelf pas volwaardig lid van Lingua verklaren als je een van onze mooie lidkaarten in handen hebt! Ze blinken niet alleen mooi in je portefeuille maar zorgen er ook voor dat je kan genieten van een aantal voordelen, zowel binnen Lingua als daarbuiten! Je krijgt korting op Lingua activiteiten, je hebt recht op 5 gratis cocktails tijdens onze Salifeestjes en je kan ook nog eens bij een heleboel zaakjes in Antwerpen terecht voor een speciale korting! Om maar niet te spreken van de goodies die je krijgt bij de aankoop van je Lingua lidkaart!

Onze lidkaarten zullen te koop zijn tijdens Students On Stage, onze Linguinfo sessie en zijn vanaf dan ook heel het jaar te koop op onze site!

Koop nu je lidkaart!

Lidkaart FAQ

Waar kan ik een lidkaart kopen?

Onze lidkaarten zullen te koop aangeboden worden tijdens Students On Stage en ook tijdens onze Linguinfo sessie. Als je er geen hebt kunnen kopen tijdens deze events, geen paniek! Je kan daarnaast ook een lidkaart kopen via onze webshop! Je kan dan kiezen of je hem naar je toe wilt laten sturen of je hem liever wilt ophalen.

Hoe veel keer kan ik mijn lidkaart gebruiken op een Salifeestje?

Met een Lingua lidkaart heb je recht op 5 gratis cocktails op onze Salifeestjes in totaal. Per Salifeestje mag je echter maar één gratis cocktail opvragen, het is dus niet mogelijk om alle 5 cocktails op één avond gratis te krijgen. Tijdens Salifeestjes controleren we telkens wie al gebruik heeft gemaakt van zijn recht op een gratis cocktail.

Waar kan ik terecht met mijn lidkaart?

Als je in het bezit bent van een Lingua lidkaart heb je naast korting bij Lingua activiteiten ook recht op korting bij een heleboel zaakjes rond Antwerpen. We hebben ze hier allemaal netjes voor je opgesomd:

Binnenkort hebben we een handig lijstje hier staan met waar je overal terecht kan met onze lidkaart!

 

Ik ben mijn lidkaart kwijt, wat moet ik doen?

Gekke Linguaan, wie raakt er nu zijn meest kostbare kaart kwijt?! Geen zorgen, je kan hem altijd opnieuw kopen via onze webshop. Als je dit niet ziet zitten kan je ook iemand van het Praesidium aanspreken, we hebben namelijk altijd lidkaarten op zak voor de hopeloos wanordige Linguazielen!

Start typing and press Enter to search