Je kan jezelf pas volwaardig lid van Lingua verklaren als je een van onze mooie lidkaarten in handen hebt! Ze blinken niet alleen mooi in je portefeuille maar zorgen er ook voor dat je kan genieten van een aantal voordelen, zowel binnen Lingua als daarbuiten! Je krijgt korting op Lingua activiteiten, net zoals op onze eigen Lingua hoodie! Om maar niet te spreken van de goodies die je krijgt bij de aankoop van je Lingua lidkaart!

Onze lidkaarten zullen te koop zijn tijdens Students On Stage, onze Linguinfo sessie en zijn vanaf dan ook heel het jaar te koop onze webpagina evenals op de vuas-website! https://www.vuas.be/#/club/lingua

Koop nu je lidkaart!

Lidkaart FAQ

Waar kan ik een lidkaart kopen?
Onze lidkaarten worden verkocht tijdens Students On Stage en ook tijdens onze Linguinfo sessie. Als je er geen hebt kunnen kopen tijdens deze evenementen, geen paniek! Je kan ook een lidkaart kopen via onze webshop! Daarnaast kan je ze ook kopen op andere evenementen doorheen het jaar, maar dan geef je best op voorhand een seintje!
Hoe veel keer kan ik mijn lidkaart gebruiken op een Salifeestje?

Met een Lingua lidkaart heb je recht op 5 gratis cocktails op onze Salifeestjes in totaal. Per Salifeestje mag je echter maar één gratis cocktail opvragen, het is dus niet mogelijk om alle 5 cocktails op één avond gratis te krijgen. Tijdens Salifeestjes controleren we telkens wie al gebruik heeft gemaakt van zijn recht op een gratis cocktail.

Waar kan ik terecht met mijn lidkaart?

Als je in het bezit bent van een Lingua lidkaart heb je naast korting bij Lingua activiteiten ook recht op korting bij een heleboel zaakjes in Antwerpen.

 

Start typing and press Enter to search