Arne Cobben - Praeses
Arne Cobben - Praeses
Dames en heren (en alles daartussen), meet Arne! Deze blonde wolkenkrabber zal, na een prachtige loopbaan als schachtentemmer en media, de zorg voor onze geliefde Lingua overnemen als praeses. Naast een prima leider is Arne een nog betere vriend. Een lach, een traan of een goede meme, alles kan je met hem delen. Bovendien gaat er achter deze Kesselse bink een bewonderenswaardige portie enthousiasme schuil, waarmee hij elk obstakel kan en zal trotseren. Ook op café laat deze knaap niets te wensen over. Van filosofische raad op een zonnig terrasje tot ‘goe boîtten’ in de Sali, hij kan het allemaal.
Charlotte Perremans - Vice-Praeses
Charlotte Perremans - Vice-Praeses
“Hé? Waar is Perrie?” Als je deze woorden hoort, weet je dat het weer een waanzinnige avond gaat worden. Hoewel ze er altijd stevig tegenaan gaat, is ze absoluut een topstudent. Nu laat ze de functies Tutor & PR achter zit om de mantel van Vice-Praeses op zich te nemen. Met haar charmante glimlach en stalen wil wordt geen enkel probleem haar te veel. Gaat het even niet meer? Dan doet ze een van haar fameuze dutjes (+/- 5u) om haar baterijen op te laden. Om dit fascinerend personage te leren kennen zul je niet veel moeite moeten doen. Ze is niet enkel vlot in de omgang, maar haar roemrijke daden zullen haar al lang voorgaan.
Emma van Loock - Quaestor & Opifex
Emma van Loock - Quaestor & Opifex
Maak kennis met de Lierse schone van het praesidium van Lingua. Wie graag eens op stap gaat met een voetbalfanaat die je vanalles kan vertellen over Nederlands, films, theater, literatuur en geld moet Emma zeker leren kennen. Na een jaartje de benijdenswaardige functie van cultuur in te vullen, neemt Emma dit jaar de functie van quaestor op zich. Ze is niet alleen een echte experte in geldzaken, maar ook een lieve, behulpzame en passionele blonde dame die vecht voor haar standpunt. Als je Emma leert kennen, heb je er zeker en vast een geweldige, nieuwe vriendin bij!
Noa van Stee - Ab-Actis & Financiën
Noa van Stee - Ab-Actis & Financiën
Noa kan het gewoon allemaal, haar studies filosofie volbrengt ze met glans, met een glas wijn in de hand en twee benen stevig op de dansvloer. Nu ja ‘stevig’ is misschien niet het juiste woord want ze durft al eens goed op haar gezicht te gaan. Desalniettemin staat ze steeds met diezelfde brede glimlach terug recht, klaar voor de volgende. Na een jaartje wisselt ze Ontspanning in voor Ab-actis en combineert ze dit nog steeds met Financiën. In deze combinatie kan Noa doen wat ze graag doet: zien dat alles in goede banen loopt. Verder doet dit grietje alle harten sneller slaan, of het nu voor haar mooie en altijd stijlvolle verschijning is, haar enorm lieve en behulpzame karakter of haar uitstraling als sterke jonge vrouw.. Ze bloedt rood, zwart en wit en zal alles in het werk stellen om Lingua weer naar hogere niveaus te tillen.
Olga van den Burgh - Schachtentemster & Reis
Olga van den Burgh - Schachtentemster & Reis
Deze Nederlandse spring in ’t veld zal zich dit jaar van een heel andere kant laten zien. De normaalgezien heel vriendelijke Olga heeft de rol van schachtentemster op zich genomen, waarbij ze haar innerlijke bitch eindelijk mag loslaten. Maar denk niet dat roepen op schachten haar enige talent is! Olga kan namelijk heel goed piano spelen, koken, cantussen en tegelijkertijd haar studies onderhouden. Ook reizen is één van haar grote liefdes, zo is ze bijvoorbeeld op haar 18 enkele maanden naar Argentinië getrokken. Ze zal dan ook dit jaar opnieuw voor een heel avontuurlijke en culturele Linguareis zorgen. Tot slot bereid je je best voor op veel ‘nou’ en ‘zeg maar’ wanneer je een praatje met haar slaat.
Jannes Van den Wouwer - Media & P.R.
Jannes Van den Wouwer - Media & P.R.
Onze Janneman; de charmeur van het Praesidium. Als P.R. verovert hij met zijn glanzende blonde lokken en zijn heldere blauwe kijkers het hart van iedere sponsor. Met zulke looks zou je misschien denken dat wij het hier hebben over een waar fotomodel, maar dat is niet het geval. Onze Jannes staat liever achter de camera dan ervoor. Op onze evenementen schiet hij met veel plezier zijn camera rolletje vol. En meestal met enkel prachtplaatjes als resultaat. Behalve wanneer hij zich laat verleiden door de wodkafles achter de toog in de Sali, dan wil er nog wel eens een mislukking tussen zitten. Met zijn verstand van fotografie en zijn creatieve inzicht zouden wij ons geen betere Media kunnen wensen.
Lara Drakulić - Feest & P.R.
Lara Drakulić - Feest & P.R.
Bij deze stel ik u met trots Lara Drakulić aka Drankulić voor, de halve Serviër van de groep. Deze geweldige griet zorgt het komende de jaar voor de fantastische feestjes en PR. Dat past natuurlijk bij haar sociale karakter, en haar vermogen om altijd een overal klaar te zijn om eens goed te gaan op een feestje, als er maar drank is. Ook al zegt ze zelf dat ze altijd klaar staat om te “vechte”, is Lara een superlieve en meelevende meid. Bij haar kan je altijd terecht voor een goed babbeltje, evenals een pintje achterover kappen, dus spreek haar zeker eens aan!
Aurélie Dumon - Feest & P.R.
Aurélie Dumon - Feest & P.R.
Uit het verre, mysterieuze en ietwat verwilderde Grobbendonk (TWEEËNTWINTIG TACHTIG OEP A BAKKES) presenteer ik u: Aurélie. Deze charmante jongedame heeft een gouden hart, nog groter dan haar immer stralende glimlach. Deze glimlach zal ze dit jaar inzetten om alle potentiële sponsors met blozende kaken zo diep mogelijk in hun portefeuille te laten tasten. Bovendien zal ze als feest met haar ongeëvenaarde dansmoves de hele Sali in vuur en vlam zetten. Bereid je ook maar voor op onvergetelijke TD’s, want als het van haar en Lara afhangt drinken en feesten we allemaal terug zoals in de roaring twenties. Kortom, een schat van een meid met het hart op de goede plaats, maar vergeet haar accentje niet, want dan staat je wat te wachten…
Daimi Uldal - Feest
Daimi Uldal - Feest
Graag zou ik jullie willen voorstellen aan onze fanatieke Limburgse Daimi. Met haar opgewekt, vrolijk en speels karakter wordt je instant blij. Maar er valt nog veel meer te ontdekken over haar. Deze griet met Deense roots is altijd te vinden voor een babbeltje en ze zal ook altijd voor je klaarstaan wanneer je haar nodig hebt. Heb je zin in een shotje tequila? Dan ben je bij ons Daimi aan het juiste adres! Zij neemt dit jaar de taak van feest op haar en dat gaat ze uiteraard geweldig doen!
Ruben De Cock - Cultuur
Ruben De Cock - Cultuur
Deze schone jongeling is waarschijnlijk de grappigste man die je aan de UA kan vinden. Met zijn rake opmerkingen en flauwe taalmopjes tovert hij een lach op ieders gezicht. Tijdens cultuuractiviteiten speelt hij deze troef dan ook ten volle uit, en krijgt hij de zaal in een twee drie warm. Met veel passie en een stevige dosis humor zal Ruben dit jaar voor een onvergetelijk cultuurjaar zorgen. Tijdens Salifeestjes is Ruben op zijn best. Na enkele shotjes Chartreuse wordt hij zo mogelijk nog grappiger. Naast een hart voor cultuur en Chartreuse, heeft Ruben ook een hart voor iedere Linguaan. Bij hem kan je terecht met problemen groot en klein. Met zijn vrolijke, zorgzame en enthousiaste zelf staat hij je bij met raad en daad. Rubens hartje is vloeibaar goud.
Medina Hadžić - Cultuur
Medina Hadžić - Cultuur
Ik stel jullie graag voor aan Medina.
Deze exotische verschijning met Bosnische roots heeft een hart van goud. Ze staat altijd klaar voor een babbel, een filmavond maar vooral uitstapjes naar de Ikea om nieuwe planten te kopen vindt ze super! Doorheen het jaar kan je haar sowieso op cultuuractiviteiten vinden en tegen cantussen en feestjes zegt ze geen nee!
Ik weet zeker dat Medina het dit jaar super gaat doen als cultuur. Een leuk weetje: Medina is iemand die meer dan 100 ml door de douane probeert te smokkelen terwijl deze slimme griet heel goed weet dat dit niet mag #spannend
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Deze goedlachse blonde schone heet Eline. Ze studeert Nederlands en Spaans. Voor alle vragen over je studies kan je dus bij haar terecht. Máár eigenlijk kan je voor allerlei zaken terecht bij deze lieve tennisster. Voor een geestige babbel of voor een serieus gesprek, ze staat altijd voor je klaar! Eline woont in gitaar en speelt al jaren Lier in haar vrije tijd. Wees maar zeker dat deze Tutor-Ontspanning er dit jaar een fameuze lap op zal geven! En voor alle duidelijkheid, Eline is niet klein! Onze Eline Van Saarloos heeft gewoon minder ruimte nodig om zo geweldig te zijn!
Felice Polet - Meter
Felice Polet - Meter
Felice is in alle betekenissen van het woord een topgriet. Deze multigetalenteerde jongedame studeert Engelse en Spaanse letterkunde. Felice heeft bakken ervaring, vorig jaar was ze Vice-Praeses en ze zal zich nu voor het derde jaar op rij zal engageren voor het Linguapraesidium. Zij zal de meer ondersteunende rol van Meter op zich nemen en de nieuwkomers bijstaan waar nodig. Volgens de overlevering is haar DNA 50% identiek met lookbroodjes maar hier is nooit wetenschappelijk bewijs voor geleverd. Wel is empirisch vastgesteld dat ze wel eens graag een shotje Tequila lust, dus als je in een goed blaadje bij onze Meter wilt staan, ken je bij deze de magische woorden.
Jakob Albers - Sport & Scriptor
Jakob Albers - Sport & Scriptor
Jakob 'Jakke' Albers is ook dit jaar onze sport en scriptor. Deze langharige, sportieve jongeman speelt met taal zoals Messi voetbalt, en voetbalt zoals Shakespeare met taal speelt. Als wijsgerig man heeft hij een brede blik, een verstandige uitstraling en een immens groot hart. Hij mag dan wel het stillere type lijken, zijn daden bennen groot. Heb je vragen over Lingua, nood aan een diepgaand gesprek of gewoon grote dorst? 'De Jakke' staat altijd klaar voor een gezellige babbel, wijze levensraad of voor een pintje in de Sali.
Benjamin Heirbaut - Cantor
Benjamin Heirbaut - Cantor
Benji zal dit eerste semester het avontuur opzoeken aan de andere kant van het water. Dus dames en heren hou jullie ogen open want deze jongen wordt voor even een zeldzame verschijning in Antwerpen. Alvast enkele tips om deze ranke blonde adonis te spotten: wanneer hij niet te vinden is aan de toog van de Sali, heb je waarschijnlijk meer succes (aan de toog van) het tennisveld. Of het nu bier, whisky, shotjes chartreuse of thee is, Benji kapt het met even veel goesting achterover. Daarnaast deed den Benji de voorbije jaren al meerdere zalen daveren met zijn cantusgezang (Hallelujaaaa)! Neen, deze jongen kent geen plankenkoorts, want hij zal dit jaar zelfs uit Lancaster overvliegen om cantussen voor te zitten.
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Deze goedlachse blonde schone heet Eline. Ze studeert Nederlands en BLA. Voor alle vragen over je studies kan je dus bij haar terecht. Máár eigenlijk kan je voor allerlei zaken terecht bij deze lieve tennisster. Voor een geestige babbel of voor een serieus gesprek, ze staat altijd voor je klaar! Eline woont in gitaar en speelt al jaren Lier in haar vrije tijd. Wees maar zeker dat deze Tutor-Ontspanning er dit jaar een fameuze lap op zal geven! En voor alle duidelijkheid, Eline is niet klein! Onze Eline Van Saarloos heeft gewoon minder ruimte nodig om zo geweldig te zijn!
Felice Polet - Meter
Felice Polet - Meter
Felice is in alle betekenissen van het woord een topgriet. Deze multigetalenteerde jongedame studeert Engelse en Spaanse letterkunde. Felice heeft bakken ervaring, vorig jaar was ze Vice-Praeses en ze zal zich nu voor het derde jaar op rij zal engageren voor het Linguapraesidium. Zij zal de meer ondersteunende rol van Meter op zich nemen en de nieuwkomers bijstaan waar nodig. Volgens de overlevering is haar DNA 50% identiek met lookbroodjes maar hier is nooit wetenschappelijk bewijs voor geleverd. Wel is empirisch vastgesteld dat ze wel eens graag een shotje Tequila lust, dus als je in een goed blaadje bij onze Meter wilt staan, ken je bij deze de magische woorden.

Start typing and press Enter to search