Lara Drakulić - Praeses
Lara Drakulić - Praeses
Deze zotte jongedame is dit jaar de Praeses. Haar ‘Linguacarrière’ is zeker al memorabel geweest. De schacht die op elk cocktailfeestje de medeschachten naar huis bracht wanneer zij iets te diep in het glas gekeken hadden. Of haar jaar als PR & Feest waarin ze samen met Aurélie elke sponsor rond hun vingers wonden. Dit jaar als Praeses haalt ze weer het bovenste van de plank. Deze meid is niet alleen een werkmachine voor de club, maar ook een warme buddy voor haar vrienden. Bovendien is ze een van de meest aanspreekbare figuren uit de studentenwereld. Mijn advies: heb je zin in een goed gesprek, een frisse pint, of een legendarisch verhaal? Dan ben je bij Lara aan het juiste adres!
Aurélie Dumon - Vice-Praeses
Aurélie Dumon - Vice-Praeses
Beste mensen, vooralleer ik deze persoon aan jullie ga voorstellen, raad ik jullie aan om even te gaan zitten, want jullie zullen ongetwijfeld omvergeblazen worden. Klaar? Hier is ze dan, ons Aurélie (Auré voor de vrienden ). Deze topgriet is niet alleen enorm lief en meelevend, maar je kan bij haar ook altijd terecht voor een goei boitje. De looks, de empathie, de dansskills, ze heeft het allemaal. Kan je niet wachten om haar te ontmoeten? Ga deze Grobbendonkse schone (2280 oep a bakkes) dan snel eens spotten in de Sali! Als je niet weet hoe je best een gesprek met haar aanknoopt, trakteer haar dan op een Kriek Specialleke en dan komt dat sowieso in orde.
Medina Hadžić - Quaestor & Reis
Medina Hadžić - Quaestor & Reis
Ik heb de eer om Medina voor te stellen! Deze Bosnische schone is een toffe meid waarmee je gezellig in de zetel kan zitten om een serie te kijken (lees: de Mol) evenals eens goed mee kan gaan feesten in de sali of op een cantus. Na een jaartje Cultuur op zich te nemen, gaat Medina dit jaar de rekeningen in orde houden als quaestor en organiseert ze bovendien ook de reis! Ondanks het zware werk dat ze levert, heeft deze sociale meid wel altijd tijd om een babbeltje te slaan met iedereen. Let wel op: na een shotje Blue Thrill of 5 worden deze conversaties iets minder hoogstaand, maar daarom niet minder interessant! Spreek haar dus zeker eens aan, je zult er geen spijt van hebben!
Elissa Wuyts - PR & Financiën
Elissa Wuyts - PR & Financiën
Hahahahaha…. Op deze manier wil ik jullie graag voorstellen aan Elissa, want met een stralende glimlach zal je haar de helft van de tijd zien! Als je op zoek bent naar ons Elissa kijk je best even aan de toog in de Sali of in de Jean. Verder kan je haar fanatiek bezig zien aan de zijlijn van een voetbalmatch. Ook al houdt ze wel eens van een drankje, ze zal onze kassa met hart en ziel bewaken, want dit jaar neemt Elissa de taak van financiën op zich! Dat zal ze combineren met de functie PR. Samen met Jade en Pieter zal ze alle sponsors rond haar vinger winden. Daarnaast is ze ook een fantastisch meisje met het hart op de juiste plaats. Pas wel op, want soms kan Elissa zo enthousiast zijn om je te zien, dat ze je een dikke knuffel geeft, en dat jullie vijf minuten later samen tegen de grond liggen!
Pieter Fransen - PR
Pieter Fransen - PR
Dames en heren, meet Pieter. Een man van 1m82 met donkerbruine lokken wiens liefde en talent voor skaten alleen maar geëvenaard kan worden door zijn andere hobby, breakdancen. Daarnaast is hij een goede drankkameraad, iemand met een zeer goede muzieksmaak (lees: veel classics + old school hiphop) en heeft hij een heel hoge tolerantie, zowel voor pijn als voor alcohol. Onze Pieter is ook nog een zeer enthousiaste fan van superhelden of schurken zoals de Avengers of de Joker.
Deze SEW-student gaat dit jaar de functie van PR op zich nemen en dit ongetwijfeld met dezelfde passie als zijn hobby’s.
Jade Dewitte - PR & Feest
Jade Dewitte - PR & Feest
Wie hebben we hier? Wel, deze kempense schoonheid met een peperkoeken hartje is Jade Dewitte. Met een Blue Thrill in de hand zal zij zal er dit jaar voor zorgen dat elk feest het beste, plezantste, ... knalfeest ooit is! Buiten feest zal ze dit jaar vol enthousiasme ook de functie PR op zich nemen en ervoor zorgen dat die geldschieters hun portemonnee eens mooi op tafel kunnen leggen voor onze club! Maar naast haar functies, een goede babbel of een gezellig avondje drinken, kan je bij Jade ook terecht voor super lekkere pannenkoeken van de winkel. Nog niet overtuigd? (Wat is er mis met u?) Twijfel dan niet en kom gewoon eens ‘hallo’ zeggen. In het kort, gewoon een topgriet!
Aline Debie - Media & Feest
Aline Debie - Media & Feest
Even de aandacht erbij, jongens! Want ik sta op het punt om echt een práchtgriet voor te stellen! Aline is iemand waar je altijd bij terecht kunt, zowel voor een goed gesprek als voor een gekke avond. Niet alleen is ze een media-wizard, maar een feestje bouwen zit er ook wel in. Als Aline afkomt met haar cocktails, dan weet je dat het een goooede avond gaat worden (en waarschijnlijk een slechte ochtend). Ja hoor, wij hebben hier een heus multi-talent aan de haak geslagen! Naast organisator van onze fantastische Sali-feestjes is ze ook een fabuleuze accordeoniste, cinematografisch natuurtalent en staat ze zelf óók nog eens op de planken… Jeezes how can we handle so much awesomeness…
Sara Breugelmans - Feest & Sport
Sara Breugelmans - Feest & Sport
‘Rot op eh!’ Limburgs accent
Als je deze uitspraak hoort weet je dat onze geweldige sport en feest gearriveerd is!
Hoe je nog kan weten dat Sara van de partij is:
- Als je op een van onze feestjes een immer enthousiast party animal spot met een outfit die helemaal on point én in het thema is.
- Als er langs de zijlijn van een ASL wedstrijd een heel gedreven coach staat te supporteren.
Heb je haar nog steeds niet gevonden? Ach ja, dan staat ze waarschijnlijk op een podium te shinen met een monoloog of zichzelf in twee te plooien op een acrotraining ofzo.
Heb je haar dan eindelijk kunnen spotten? Sla dan zeker een babbeltje met deze fantastische, sociale en getalenteerde griet om haar beter te leren kennen. Een tip: Vermijd wel grapjes over haar accent en verkeersborden.
Ruben De Cock - Cultuur & Scriptor
Ruben De Cock - Cultuur & Scriptor
Ik wil jullie graag voorstellen aan Ruben. Hij is een geweldig gast die een lach op ieders gezicht kan toveren met taalmopjes of met super inventieve koosnaampjes! Nu hoor ik jullie vragen, waar vind ik deze grappige prachtkerel? Op cultuuractiviteiten! Cultuur is een van zijn grootste passies. Musical, toneel of gewoon een goed boek, het maakt niet uit! Ruben kan het allemaal appreciëren! Toch niet enkel op cultuuractiviteiten? Maar nee, onze lieve Cultuur gaat ook regelmatig eens cantussen of naar een TD of feestje! Je hebt zeker mogelijkheden genoeg om hem tegen het lijf te lopen! Sla zeker eens een babbeltje met Ruben en leer deze toffe verschijning beter kennen! Ik kan je beloven dat je er geen spijt van gaat hebben en voor je het weet is Ruben een van je beste vrienden!
Elien Heylen - Cultuur
Elien Heylen - Cultuur
Ziehier onze hoogsteigen Elien! Een vrolijke, gemotiveerde en bovenal getalenteerde griet. Samen met haar medecultuurs stelt zij alles in het werk om er een knallend en gevarieerd cultuurjaar van te maken. Als ze op feestjes niet op de dansvloer staat, kan je haar misschien wel fladderend met haar camera (en gloednieuwe flits) tussen de mensen vinden. Maar dat is nog niet alles! Elien heeft nog vele andere talenten zoals schilderen en haar kot overhoophalen drie uur nadat ze het heeft opgeruimd. Kortom: voor een leuke avond vol cultuur en plezier weet je bij wie je moet zijn.
Stiene Horemans - Cultuur
Stiene Horemans - Cultuur
Één derde van ons cultuurtrio bestaat uit deze lieftallige jongedame. Naast haar altijd perfect liggende blonde krullen en sprankelende blauwe ogen staat Stiene ook alombekend om “ons Lotte” op dagelijkse basis te vernoemen. Neen, Lotte is niet van ons, maar door die Arendonkse uitdrukking voelt het wel alsof deze zus van Stiene altijd in ons midden is. Bovendien staat ze voor elke gewonde ziel altijd klaar! Door actief lid te zijn van Jeugd Rode Kruis heeft ze voldoende EHBO lessen mogen volgen om elk kwaaltje met veel liefde te verzorgen. Voor de casanova’s onder jullie, met spijt kan ik jullie meegeven dat naast cultuur en dwarsfluit (ja dit manusje van alles heeft ook nog eens muzikaal talent) er ook al een jongen een plaats in haar hart heeft ingenomen. Sorry guys!
Eline van Saarloos - Tutor & Ab-Actis
Eline van Saarloos - Tutor & Ab-Actis
Dames en heren, mag ik u voorstellen: Eline Van Saarloos! Deze juffrouw staat steeds paraat om je uit de nood te helpen, zowel voor je studies als voor wat anders. Ze is geboren en getogen in Lier, studeert Spaans en Nederlands en houdt van gitaar spelen, leuke reizen maken, (sushi) eten en ‘haar’ Lier. Eline is een enthousiaste verschijning die je steeds mag aanspreken, indien je een goeie grap hebt. Ontmoet haar op een cocktailfeestje of op een cultuuractiviteit en ontdek haar rake opmerkingen. Ze amuseert zich supergraag en daar is niet per se een feestje voor nodig. Eline kan ook als de beste letterkoekjes opvangen met haar mond. Hoewel ze niet de grootste van de UA is, laat ze zeker niet met zich sollen, maar heeft ze een hart van goud! Ik zou zelfs durven zeggen: Eline Van Saarloos is de kleinste van was, maar de grootste van hart!
Daimi Uldal - Ontspanning & Opifex
Daimi Uldal - Ontspanning & Opifex
Om te beginnen zou ik even jullie ogen sluiten voor deze oogverblindende verschijning die Daimi Uldal heet. Deze ware parel van een meid heeft niet alleen roots in het verre Limburgse, maar er stroomt ook Deens en Hongaars bloed door haar aderen. Onze goedlachse Daimi heeft het bijzonder druk tegenwoordig met studeren, feesten, cultuur opsnuiven, ontspannen, noem maar op! Toch heeft Daimi een andere uiterst belangrijke prioriteit: eten, haar oprechte passie. Van eender welke Takeaway tot Hongaarse krumplis tészta, Daimi lust het allemaal. Dit jaar zal Daimi verantwoordelijk zijn voor onze ontspanningsactiviteiten en onze charmante Linguakelder, waar ze zonder twijfel de geknipte persoon voor is.
Alexander Van Gansen - Schachtentemmer
Alexander Van Gansen - Schachtentemmer
Maak kennis met onze aangename Alexander. Als je je ooit verveelt, moet je gewoon naar deze sympathieke kerel gaan om hilarische verhalen te horen of omvergeblazen te worden door de meest vreemde feitjes. Met Alex kan je altijd een stevig feestje bouwen. De hoeveelheid adjes die hij op zo’n avond trekt, valt bijna niet bij te houden. Daarom is hij ook een rasechte Schachtentemmer. Deze rechtenboy is niet alleen een feestbeest, maar ook een lief luisterend oor waarbij je voor alles terechtkan. Als schachtentemmer is hij tegen stoute schachten soms een beetje koud, maar iedereen weet deze jongen heeft een hartje van goud!
Arne Cobben - Cantor
Arne Cobben - Cantor
Ik stel jullie graag voor aan Arne. Hij heeft er al enige jaren opzitten bij Lingua. Na een jaartje Schachtentemmer en Media en daaropvolgend een jaartje Praeses vervult hij dit jaar de rol van Cantor. Deze sociale figuur zal deze erefunctie ongetwijfeld met glorie vervullen. Met zijn bulderende stem en zijn indrukwekkende grootte zal hij de Aalmoezenier dit jaar ongetwijfeld in vuur en vlam zetten! Benieuwd naar deze legendarische Linguaan? Nood aan een fantastisch fijn filosofisch babbeltje? Dan kan je bij hem terecht!
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Eline van Saarloos - Ontspanning & Tutor
Deze goedlachse blonde schone heet Eline. Ze studeert Nederlands en BLA. Voor alle vragen over je studies kan je dus bij haar terecht. Máár eigenlijk kan je voor allerlei zaken terecht bij deze lieve tennisster. Voor een geestige babbel of voor een serieus gesprek, ze staat altijd voor je klaar! Eline woont in gitaar en speelt al jaren Lier in haar vrije tijd. Wees maar zeker dat deze Tutor-Ontspanning er dit jaar een fameuze lap op zal geven! En voor alle duidelijkheid, Eline is niet klein! Onze Eline Van Saarloos heeft gewoon minder ruimte nodig om zo geweldig te zijn!
Felice Polet - Meter
Felice Polet - Meter
Felice is in alle betekenissen van het woord een topgriet. Deze multigetalenteerde jongedame studeert Engelse en Spaanse letterkunde. Felice heeft bakken ervaring, vorig jaar was ze Vice-Praeses en ze zal zich nu voor het derde jaar op rij zal engageren voor het Linguapraesidium. Zij zal de meer ondersteunende rol van Meter op zich nemen en de nieuwkomers bijstaan waar nodig. Volgens de overlevering is haar DNA 50% identiek met lookbroodjes maar hier is nooit wetenschappelijk bewijs voor geleverd. Wel is empirisch vastgesteld dat ze wel eens graag een shotje Tequila lust, dus als je in een goed blaadje bij onze Meter wilt staan, ken je bij deze de magische woorden.

Start typing and press Enter to search