Ontmoet onze Tutor!

Liesbeth Melis zorgt er voor dat de studies van de Linguanen gesmeerd lopen! Ze is begripvol, geduldig en staat altijd klaar om de arme Taal- en Letterkunde studentjes uit de nood te helpen. Aarzel dus niet om Liesbeth een vraag te stellen over wat dan ook, want zij zal alleszins niet aarzelen om jou verder te helpen!

Peter & Meter

Ben je eerstejaarsstudent bij Taal- en Letterkunde? Dan zorgt Lingua voor de perfecte hulplijn om de instap aan de Universiteit van Antwerpen makkelijker te maken! Als je geïnteresseerd bent krijg je een peter en/of meter toegewezen die exact dezelfde studierichting doet als jij, maar dan in een hoger jaar. Je kan bij hen terecht voor al je specifieke vragen over je studie, maar ze zullen er ook voor je zijn op persoonlijk vlak! Start het schooljaar met de steun die je nodig hebt!

Kom je Peter/Meter te weten!

Dropbox

Ons allerbekendste studiehulpmiddel voor de Linguanen is zonder twijfel onze Dropbox! Hier kan je terecht voor betrouwbare samenvattingen voor allerlei vakken doorheen alle opleidingen binnen Taal- en Letterkunde! Onze Tutor ziet erop toe dat de samenvattingen die ingezonden worden van goede kwaliteit zijn en dat de Dropboxmap altijd beschikbaar is! Heb je een goede samenvatting en wil je die graag delen met de andere studenten in je richting? Stuur hem dan door naar onze Tutor en ze zet hem in de Dropboxmap!

Infosessies

Bij Lingua vinden we het belangrijk dat je helemaal op de hoogte bent van wat er gebeurt binnen je studie, en ook dat je weet wat je kan verwachten en wat je professoren van je zullen verwachten bij Taal- en Letterkunde. Daarom organiseren we doorheen het jaar een aantal interactieve infosessies zodat je perfect weet waar je aan toe bent. Deze infosessies kunnen jullie helpen bij bepaalde vakken of bepaalde keuzes binnen je studie en gaan vaak gepaard met uitleg van professoren zelf, geen reden om er niet bij te zijn dus!

Test je taalkennis met EF!

Al twee jaar werkt Lingua samen met EF, een bedrijf dat zich richt op taaltrainingen van allerlei niveau’s voor mensen van alle leeftijden. Zij bieden ook volledig gratis taaltesten aan om te zien waar jij staat voor een specifieke taal en wat beter kan. Wil je zien hoe ver jij staat met Engels? Doe de taaltest en kom het te weten!

Blijf onze kalender in de gaten houden voor studiegerichte activiteiten!

Vragen voor de Tutor? Stel ze maar!

Start typing and press Enter to search